Hieronta

Lihaskireyksien lievitystä ja virheasentojen korjaamista

Hierojana pystyn ihan konkreettisesti lievittämään ja helpottamaan lihaskireyksiä, mutta myös osaan katsoa mahdollisia kehon virheasentoja jotka voivat aiheuttaa kipuja ja haittaa liikkumiseen. Tarjoan klassista hierontaa sekä urheiluhierontaa.

Varaa hieronta-aika tästä

Klassinen hieronta

Lihasten kireys saa sinut pahimmillaan huonolle tuulelle tai jopa liikuntarajoitteiseksi. Klassisessa hieronnassa lihaksiasi painellaan, taputellaan ja sivellään käsivoimin. Hieronta poistaa kehostasi kuona-aineita, parantaa verenkiertoasi ja rentouttaa lihaksia ja mieltä.

Itse hierominen on kuintekin vain pieni osa hierontaa. Hieronta alkaa aina siitä, että kuuntelen sinua ja paikannetaan ongelmakohdat yhdessä.

Hieronta sopii kenelle tahansa, iästä riippumatta. Jos olet sairaana tai sinulla on tuore vamma, niin hierontaa kannattaa välttää.

Kokovartalohieronta

Anna kroppasi kireyksille kyytiä oikein kunnolla! Kokovartalohieronnassa käydään läpi kropan kaikki ongelma-alueet ja suurimmat lihakset päästä varpaisiin. Hieronnan jälkeen olo on rento ja mieli raukea.

Kokovartalohieronta kestää noin 2 tuntia, mutta on ehdottomasti sen arvoinen!

Puolivartalohieronta

Jos lihaksesi ovat jumissa vain tietyillä alueilla, kuten niskassa, niin puolivartalohieronta on loistava täsmäase kipujen lievitykseen ja hyvään oloon.

Niskan rentoutus ja kipujen poisto

Puolivartalohieronta on paras vaihtoehto niskakipujen lievitykseen. Ehdit saada perusteellisen käsittelyn niskasi ja yläselkäsi lihaksille.

Urheiluhieronta – treenaa kovempaa

Lihaksesi tarvitsevat hieman apua nopeuttamaan palautumista rankan treenin tai matsin jälkeen. Saat itsestäsi kaiken irti ja pääset lähemmäs parasta kuntoasi, kun palaudut nopeammin ja voit treenata enemmän riskeeraamatta terveyttäsi.

Nopeampi palautuminen

Palauttavassa hieronnassa hierotaan ja ravistellaan lihaksia perinteistä hierontaa kevyemmin, ja näin saadaan palautuminen paremmin käyntiin.

Palautuminen lähtee liikkeelle aineenvaihdunnan ja verenkierron kautta. Urheiluhieronta poistaa kuona-aineet saa nesteet imeytymään lihaksiin nopeammin.

Urheiluhierontaa fasciarautojen avulla

Apuvälineinä minulla urheiluhierontaan ns. fasciaraudat.

Instrumenttiavusteinen pehmytkudoskäsittely (IASTM) on tehokas apu lihaskireyksien lievittämiseen ja fascian vapauttamiseen.

Hinnasto

Hierontatilani sijaitsee Liikuntakeskus Coren yhteydessä osoitteessa Nikintie 1 B, 90820 Kello.

 

PalveluKestoHinta
Täsmäase ( esim. niska ja hartiat )30 min35 €
Osahieronta ( esim. selkä tai kädet )45 min40 €
Osahieronta ( esim. selkä, niska ja hartiat )60 min50 €
Puolihieronta ( esim. jalat)75 min60 €
Puolihieronta ( esim. selkä, niska, hartiat, rinta ja kädet )90 min70 €
Kokovartalohieronta120 min85 €
Sarjakortti 5h225 €

Varaa hieronta-aika tästä

Laita viestiä: fitbykatja@gmail.com

  • Periksiantamatonta valmennusta
  • Iloinen ja positiivinen asenne
  • Kouluttautunut valmentaja